post

Žensko stand up veče

⚡VEČE NAJBOLJEG ŽENSKOG HUMORA U BITEFARTCAFE-U⚡

U utorak 9. aprila u klubu BitefArtCafe na programu je ŽENSKO STAND UP VEČE, na kome će nastupati tri komičarke organizacije Standup.rs.

Kao headliner, tu je Jelena Radanović, jedna od najboljih komičarki u ovom delu Evrope.
Osim Jelene, zasmejavaće nas još dve sjajne mlade komičarke - Lena Ilić i Marija Žagar.

Rekle su o sebi:

👉 Jelena je večiti student sociologije. Njen životni moto je: Glamur pre predrasuda! Na instagramu često glumi modni žiri, a veruje da njoj jedino Ana Vintur može da sudi. Sebe opisuje kao dramantičnu osobu (to je drama + romantika) i smatra da su najbolji momci kojima se drveni krstić uplete u maljave grudi.

👉 Lena ima skoro trideset godina i još uvek niko nije uspeo da joj objasni šta je administrativna zabrana. Dobitnica je nagrade za najluđi friz na rekreativnoj nastavi u Soko Banji. Nema kućnog ljubimca, ali za par godina planira da usvoji zdrave navike.

👉 Marija je"inženjer" i "komičar". Luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim, ona je samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standupom jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.

*******

📆 Datum i vreme: Utorak 9. april u 21h

📌 Adresa: Mitropolita Petra 8, Beograd

🎟️ Cena ulaznice: 800 RSD
🧥 Garderoba u klubu BitefArtCafe je obavezna i cena je 200 RSD.

*** Ulaznice kupljene preko Tickets.rs ili Tickets prodajnim mestima podrazumevaju da imate mesto za sedenje i nije potrebna rezervacija.
Ukoliko su karte rasprodate, ograničen broj ulaznica možete kupiti na ulazu pred početak nastupa, ali su to karte za stajanje i nije potrebna prethodna rezervacija.
Cena ulaznice na vratima: 800 RSD

❓ Informacije o nastupu: 063 377 420

🚪 Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 21h.

Vidimo se!

REBEL STAR
25.april 2024. 15:27
Somersby Jazz in the Garden
25.april 2024. 10:58
PARTIBREJKERS
25.april 2024. 08:00
3. SUPPLY CHAIN SUMMIT BEOGRAD
24.april 2024. 12:47
Lokier
24.april 2024. 12:41