O nama

Ticket Vision d.o.o. je kompanija koja vam na najbrži i najsigurniji način pruža mogućnost kupovine ulaznica za sve vrste događaja. Prisutna na tržištu od 2005. godine, naša  kompanija je do sada prodala više desetina miliona ulaznica putem interneta i mreže prodajnih mesta, što nas pozicionira kao vodeću kompaniju za prodaju ulaznica u Srbiji.

Svake godine unapređujemo svoj sistem poslovanja prateći najsavremenije svetske tendecije u ticketingu, usmereni da vama obezbedimo što lakši i brži pristup omiljenim događajima.

Ideja koja nas je vodila jeste da organizatorima i korisnicima naših usluga na jednom mestu pružimo kvalitetnu savremenu podršku i da uspešno odgovorimo najzahtevnijim svetskim događajima i manifestacijama. Osnovu naše ponude u ovom trenutku čini mreža sa više od 200 prodajnih mesta širom Srbije, online prodaja putem tri portala: tickets.rs, nasceni.rs i enterbelgrade.rs, call centar, B2B i B2C korisnička podrška, različite vrste kontrola pristupa sa mobilnim uređajima i obradom podataka u realnom vremenu, aplikacije za izveštavanje i analizu podataka u različitim formatima kao i razvijeni online i offline kanali promocije i marketinga.

U našem sistemu je u svakom trenutku aktuelno više stotina domaćih i inostranih događaja, koji se distribuiraju kroz pomenute kanale. Partnersku podršku pružamo muzičkim festivalima, pozorištima, koncertima, sportskim događajima od planetarnog značaja, live entertainment događajima i mnogim drugim manifestacijama za koje se vrši prodaja ulaznica/karata/vaučera. Na taj način, Ticket Vision d.o.o. kao distibuter ulaznica za mnoge manifestacije, postao je nezaobilazan partner za sve velike događaje i manifestacije u Srbiji i inostranstvu. Neki od njih su: Volleyball World League 2008, UEFA Futsal Euro 2016,  Euroleague Final Four 2018, World Athletics Indoor Championships 2022, Beyoncé, Jennifer Lopez, Sade, Bryan Adams, Shakira, Placido Domingo, Il Divo, Phill Collins, Disney on Ice i mnogi drugi različiti svetski spektakli. Portfolio

Kompanija Ticket Vision d.o.o. se trudi da vam pomogne da do svojih događaja dođete na najlakši i najjednostavniji način i da budete prvi koji će obezbediti ulaznice za omiljeni muzički, sportski, kulturni ili neki drugi događaj. Brzo i lako dođite do informacija, i budite prvi koji će obezbediti najbolja mesta za najbolji užitak.

 

KONTAKT

CALL CENTER: 0900 11 00 11 (Cena poziva iz fiksne i mobilne mreže MTS-a iznosi 48,00 din/min. Porez je uračunat u cenu poziva.)

EMAIL: office@tickets.rs