Pomoć

POMOĆ PRILIKOM KUPOVINE ULAZNICA

 

POČETAK:  Kada izaberete željeni dogadjaj, započnite postupak kupovine. Ne brinite, Vaša će porudžbina biti naplaćena tek na kraju postupka kada potvrdite kupovinu.Ukupan iznos se naplaćuje samo kada je porudžbina uspešno obavljena i kada će Vam ulaznice biti poslate. UPOZORENJE: izabrane ulaznice privremeno su rezervisane 24 minuta u Vašoj korpi za kupovinu, nakon čega rezervacija ističe.

KUPOVINA PREKO PLANA SEDENJA  Za neke događaje možete direktno odabrati mesta iz interaktivnog plana dvorane. Koristite navigator da biste selektovali željeni deo sedišta i koristite “+” i “-“ kako biste promenili nivo zumiranja. Sada prosto možete izabrati mesto/a klikom na sedište/a. Nastavite sa Vašom porudžbinom klikom na dugme “pregled korpe”, kako biste bili usmereni na stranicu sa metodom isporuke.

INFORMACIJE O NAČINU ISPORUKE:  Na ovoj stranici ćete moći da selektujete metod isporuke (E-ulaznica, Mobilna ulaznica, Post Express, Preuzimanje na blagajni...). Kliknite na dugme ispod "Nastavi" kako biste nastavili ka stranici za neophodne podatke..


INFORMACIJE O KUPCU / REGISTRACIJA:  Sada ćete biti usmereni na stranicu sa formularom za neophodne podatke (email adresa,ime, prezime, broj telefona, zemlja, grad, poštanski broj, adresa). Unesite tražene podatke. U slučaju da već imate nalog prebacite se na “Već imate nalog, prijavite se” i ukucajte prethodno odabranu lozinku. U slučaju da ste zaboravili svoju lozinku kliknite na link “zaboravljena lozinka”. Ukoliko ste zaboravili lozinku, ostavite email adresu sa kojom ste se registrovali, i kliknete na dugme "Pošalji". Koristite link koji će Vam biti poslat na email adresu za kreiranje nove lozinke.

U slučaju da želite da odaberete adresu fakturisanja (drugačiju od adrese isporuke – npr. Faktura za kompaniju) molimo Vas da pošaljete email na office@tickets.rs.

U svakom momentu možete urediti stavke u korpi (dodati, obristi, izmeniti...).Da biste došli do korpe za kupovinu, molimo Vas da kliknete na simbol “korpa za kupovinu” na vrhu stranice.

Kliknite na dugme ispod "Nastavi" kako biste nastavili proceduru.

INFORMACIJE O PORUDŽBINI/NAČINU PLAĆANJA: Na ovoj stranici se nalazi pregled porudžbine i moći ćete da selektujete metod plaćanja (Plaćanje karticom). Nakon prihvatanja uslova korišćenja, klikom na polje "Plaćanje" bićete preusmereni na stranicu plaćanja.

PLAĆANJE:  Na ovom koraku bićete redirektovani na stranicu provajdera plaćanja. Plaćanje se može izvršiti sledećim platnim karticama: Visa, Mastercard i American Express. Više informacija o načinu plaćanja možete pronaći ovde .  Molimo Vas da ne zatvorite pretraživač dok se rezultat porudžbine ne pojavi na sajtu.

POTVRDA KUPOVINE:   Sada ćete dobiti poruku da je Vaša porudžbina obavljena uspešno, kao i link koji vodi do Vaših ulaznica. U sledećih nekoliko minuta primićete i e-mail s potvrdom da je Vaša porudžbina uspešno obavljena. Potvrda sadrži i link koji vodi do Vaših ulaznica.

 

Pregled procesa kupovine

 

POMOĆ PRILIKOM KORIŠĆENJA TICKETS.RS POKLON VAUČERA

Tickets.rs poklon vaučer se može koristiti za kupovinu bilo kojeg događaja u našem sistemu, u roku od jedne godine od datuma kupovine. Tickets.rs poklon vaučer može se koristiti na sajtu www.tickets.rs, kao i na glavnim Ticket Vision prodajnim mestima: Ušće shopping Center, Bilet Centar, Cvetni trg. Poklon vaučer se koristi kao sredstvo plaćanja u procesu online kupovine unosom vaučer KOD-a u polje “Vaučeri”, koje se pojavljuje u korpi nakon odabira željenih ulaznica. Sistem na osnovu vaučer KOD-a prepoznaje koliki je iznos na vaučeru i taj iznos koristi kao sredstvo plaćanja. Ukoliko je vrednost ulaznica u korpi manja od iznosa na vaučeru, ostatak novca ostaje na tom vaučeru i može se ponovo koristiti u sledećoj transakciji.