post

Važna informacija za registrovane korisnike starog tickets.rs sajta

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da je u rad pušten novi sajt za prodaju ulaznica "tickets.rs". Ovaj sajt ima za cilj bolje korisničko iskustvo, lakšu i bržu kupovinu ulaznica, mnogobrojne mogućnosti i mnoge druge pogodnosti za korisnike.

U vezi sa tim, korisnici koji su do sada imali nalog na starom sajtu "tickets.rs", sa svojim parametrima neće biti u mogućnosti da se prijave na novom sajtu. Potrebno je da se na novom sajtu napravi novi nalog, što je moguće učiniti na ovom linku: https://tickets.rs/register

Registrovani korisnici će na novom sajtu imati nove mogućnosti na svom profilu, kao što su: čuvanje ulaznica i direktno preuzimanje ulaznica sa svog naloga, slanje ulaznica drugim registrovanim korisnicima, brzu prijavu na newsletter, listu omiljenih izvođača... Pogodnosti za registrovane korisnike se i dalje razvijaju i unapređuju, pa će u budućnosti biti i drugih korisnih mogućnosti na novom sajtu.

Nadamo se da ćete u našem novom online okruženju imati brže, bolje i lakše iskustvo sa: kupovinom ulaznica, čuvanjem i slanjem istih, informacijama o tekućim i predstojećim događajima i drugim mogućnostima i pogodnostima koje tickets.rs nudi.

Vaš Ticket Vision