post

Smiljan Mori napokon se vratio na turneju!

Smiljan Mori napokon se vratio na turneju!

Ne propustite najveće motivacijske seminare Motivakcija za život, koji će se održati u Sarajevu, Beogradu i Terme Tuhelj. Provjerenim tehnikama i nevjerojatnim strategijama koje su rezultat 25-godišnje karijere, Smiljan će vam pomoći da otključate svoj potencijal, otkrijete svoje ZAŠTO i ostvarite svoje najveće životne ciljeve.

Sada je najvažnije vrijeme za promjenu i da otkrijete svoju unutarnju snagu!  U posljednje 4 godine svijet se promijenio. Vrijeme je da usvojite pozitivan način razmišljanja i postanete otporni na sve krize. Smiljan će vas naučiti zanemariti vanjske smetnje i živjeti autentičnim životom.

Na seminaru ćete doživjeti brojna iznenađenja i doživjeti transformaciju!

*****

Želite li doživjeti potpunu transformaciju, srediti život prema vlastitim pravilima i postići osobni, poslovni i financijski uspjeh?

To se može desiti i brže nego što mislite!

Smiljan Mori organizuje seminare u Sarajevu, Beogradu i Terme Tuhelj.

On će vam svojim bogatim iskustvom, neprocjenjivim znanjem i iznimnom ljubaznošću pomoći da postignete transformaciju koja vam je potrebna da živite upravo onako kako vi to želite.

8 satni seminar bit će intenzivan, emotivan i prava riznica znanja. Radit ćete vježbe, doživjeti nevjerojatno iskustvo s posebnom gošćom, biti inspirirani i dobiti nepokolebljivu motivaciju koja će vam pomoći da preskočite sve prepreke.

Da, to će biti najveći transformacijski seminar stoljeća!

Mjesta su ograničena, stoga brzo rezervirajte svoju ulaznicu.

REBEL STAR
25.april 2024. 15:27
Somersby Jazz in the Garden
25.april 2024. 10:58
PARTIBREJKERS
25.april 2024. 08:00
3. SUPPLY CHAIN SUMMIT BEOGRAD
24.april 2024. 12:47
Lokier
24.april 2024. 12:41