post

Musicology Sessions - Selah Sue + Kovacs

Selah Sue, belgijska pevačica i kantautorka koja je osvojila svetsku scenu svojim prepoznatljivim glasom i autentičnim izrazom, dolazi u Beograd, u okviru Musicology sessions koncertnog serijala! Koncert će se održati 21. juna, a očekuje nas veče ispunjeno emocijom, energijom i nezaboravnim nastupom.

Iako delikatnog i nežnog izgleda, sa porcelanskim tenom i plavim očima, Selah je oduvek naginjala ka "crnom zvuku“ i umetnicama poput Lauryn Hill, Erykah Badu i Meshell Ndegeocello. Njen prvi album je doživeo ogroman uspeh širom sveta, a iz njega su se posebno izdvojili hitovi poput "This World", "Raggamuffin", "Crazy Vibes" i duet sa Cee Lo Green-om "Please". Pred beogradskom publikom, Selah će predstaviti i pesme sa svog novog i izuzetno hvaljenog albuma "Persona", koji je već osvojio srca fanova širom sveta.

 

Albumom "Persona", Selah Sue nas vodi na putovanje kroz različite aspekte ljudske ličnosti, istražujući sopstveni identitet. Belgijska pevačica je na misiji da bolje razume sebe kroz pesme koje su istovremeno iskrene i prosvetljujuće, čime je postigla trijumfalni povratak nakon pauze od nekoliko godina. Ovaj album, koji je već dobio brojne pohvale, predstavlja sveži umetnički početak za Selah Sue, dok istovremeno ostaje verni odraz njenog suštinskog izraza.

 

Njena muzika, koja spaja elemente soula, hip-hopa, džeza i R&B-a, dopire do dubina duše, istovremeno podstičući publiku na ples i introspekciju.

Na koncertu u Beogradu, Selah Sue će nas odvesti na putovanje kroz svoj bogat repertoar, donoseći nam najveće hitove sa svojih prethodnih albuma, kao i nove pesme.

 

Datum: 21. jun

Ulaz omogućen od 20:30

Koncert predgrupe 21h

Koncert Selah Sue 22h


Jedna od najvećih senzacija holandske muzičke scene, Sharon KOVACS, ponovo dolazi u Beograd u okviru Musicology Sessions koncertnog serijala. Koncert će se održati 22. juna na Kalemegdanu, a očekuje nas veče ispunjeno emotivnim i moćnim nastupom.

 

Poznata kao KOVACS i pevačica obrijane glave, ova kantautorka u sebi skriva glas jedne prave soul legende, koja je publiku privukla pre svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom.

 

Inspiraciju je crpela iz muzike velikih legendi poput Betty Davis, Etta James i Tina Turner, a njen talenat je brzo privukao pažnju publike širom sveta. Nakon uspeha njenog prvog EP-a "My Love" i debi albuma "Shades Of Black", koji je bio veliki hit u 36 zemalja, Sharon Kovacs postala je prepoznatljivo ime u svetu muzike.

 

Njen novi album "Child of Sin" predstavlja korak dalje u njenom muzičkom putovanju, reflektujući bogato iskustvo i transformaciju kroz koju je prošla. Ova kolekcija pesama istražuje teme ljubavi, gubitka, introspekcije i ličnog oslobođenja, obećavajući da će doneti novo svetlo u svet muzike. Sharon Kovacs nastavlja da evoluira kao umetnica, hrabro istražujući nove horizonte.

 

Datum: 22. jun

Ulaz omogućen od 20:30

Koncert predgrupe 21h

Koncert Selah Sue 22h

REBEL STAR
25.April 2024. 15:27
Somersby Jazz in the Garden
25.April 2024. 10:58
PARTIBREJKERS
25.April 2024. 08:00
3. SUPPLY CHAIN SUMMIT BEOGRAD
24.April 2024. 12:47
Lokier
24.April 2024. 12:41