post

KK Crvena Zvezda mts - sezonske ulaznice

Nakon uspešno okončane sezone 2021/2022, tri osvojena trofeja, KK Crvena zvezda mts počinje pripreme za novu sezonu i četiri takmičenja u kojima će učestvovati u sezoni 2022-2023.

Zato, vremena za gubljenje nema, prodaja sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2022/2023 počinje od utorka 28.06.2022. godine!

Prodaja u predsezoni će trajati tri nedelje, tj. do 11.07.2022.godine. Radno vreme prodajnog mesta na Malom kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom neće raditi.

Crvena zvezda će odigrati i u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i KLS.

Ove sezone simbolika za sezonsku kartu je „ZVEZDIN UNIVERZUM“ u kome svaki navijač predstvlja jednu zvezdicu našeg jedinstvenog univerzuma.

Crvena zvezda pomera svake sezone granice, pa je i ovoga puta za svakog kupca sezonske karte u pretprodaji klub pripremio nešto potpuno novo!

Poseban popust kao i svake godine obezbeđen je za vlasnike sezonske karte iz prethodne sezone 2021/22. Da biste ostvarili popust prilikom kupovine, na uvid morate priložiti sezonsku kartu i člansku kartu. Podsećamo da je članska karta i članarina prethodne sezone svim kupcima bila poklon kao čin zahvalnosti za veliko poverenje koje su nam ukazali. Napominjemo takođe, da svi koji imaju sezonsku kartu od prethodne sezone, a iz nekih razloga nisu izvadili člansku, imaće mogućnost da to urade sada i tek nakon toga, zajedno sa članskom i sezonskom, ostvare popust na novu kartu. U novoformirane cene, ulazi i godišnja članarina, koja iznosi 1000 rsd. Cena je jedinstvena i godišnja članarina će se od ove sezone redovno naplaćivati kao što je i najavljeno.

Svi članovi će biti nagrađeni! KK Crvena zvezda pripremila je bogate poklone za svakog člana, novog I starog, a o poklonu koji je ove sezone zaista unikatan klub će se opširnije oglasiti tokom vikenda.

Iskoristite ovu vrlo pogodnu cenu u pretprodaji, jer će cene u zvaničnoj prodaji (kao i svake sezone) biti znatno skuplje ( 20-40%).

Mogućnost plaćanja na rate postoji i dalje za vlasnike kreditinih kartica Banke Intesa i Komercijalne banke, beskamatno na 3 i 6 mesečnih rata.

Cene sezonskih karata su sledeće:

(i u tu cenu je uračunata članarina – aktivna članska karta, koja je uslov za kupovinu sezonske ulaznice po povlašćenoj ceni)

 

PROCES KUPOVINE

Proces kupovine za one koji imaju sezonsku iz prethodne sezone i člansku kartu će, sa zadovoljstvom možemo tvrditi, biti vrlo jednostavan. Po prvi put neće biti neophodno ostavljati lične podatke, zato što je svaki član ste već član i svi vaši lični podaci su već u bazi. Doći ćete na Mali Kalemegdan, dati prodavcu na uvid sezonsku i člansku kartu (koja će biti očitana u svrhu sprečavanja zloupotrebe) i kupiti novu kartu. Kupovinom sezonske 22/23, članstvo će automatski biti produženo na narednu sezonu uz mnoge informacije, promocije, popuste, benefite koje im članstvo omogućava.

Za sve vlasnike numerisanih sezonskih karata (bela, plava, vip loža i počasna mesta), rezervacija njihovog mesta će trajati u prvoj nedelji, do 2. jula! Ukoliko ne kupe kartu u prvoj nedelji, nakon toga će moći da biraju mesto koje je na raspolaganju u momentu kada dođu pa se potrudite da svoje osigurate! Ostali, vlasnici tribina I partera, nemaju brigu, njihova karta će ih čekati. To je sve!

Što se tiče novih kupaca, prvi korak je popunjavanje formulara i učlanjivanje u klub. Svi kupci tek nakon tog prvog koraka, prelaze na kupovinu svoje nove sezonske karte, biraju svoje mesto, kategoriju.

Za sve zainteresovane obezbeđena je i kupovina sezonskih ulaznica online preko sajta našeg dugogodišnjeg partnera tickets.rs, koja će krenuti od druge nedelje prodaje i biće omoguće za delove hale koji nemaju numerisana mesta (tribine i parter). Prilikom ove kupovine, takođe ćete biti u obavezi da dostavite tražene podatke, ukoliko želite da ostvarite popust kao vlasnik karte iz prethodne sezone.

Ponesite i svoje pasoše, da Vam se “overi” i nova sezona!

Programi Zvezdaš junior i Zvezdaš senior su aktuelni i dalje. Uz pomoć klupskog partnera IDEA i ove sezone će fokus Kluba biti na najmlađim Zvezdašima, ali i onim najstarijim koji su kroz istoriju prolazili najteže i najlepše momente uz svoj klub. Za njih je kao i do sad formirana cena sa dodatnim popustom. Cena Zvezdaš junior karte je povoljnija od ostalih jer mladi ne mogu da priušte punu cenu, istovremenoi želimo da pomognemo  roditeljima koji žele da svoju decu vode sa sobom na utakmice. Tribina D JUNIOR je namenjena mladima uzrasta od 7-14 godina. Prilikom kupovine, potrebno je priložiti dokument koji dokazuje godište (đačka knjižica, zdravstvstvena knjižica, pasoš…). Kartica je I ove sezone posebnog dizajna, potpuno drugačija od svih ostalih I učiniće naš pomladak posebnim!

VERNOST I PODRŠKA

KK Crvena zvezda mts nebrojano puta je isticao koliki je značaj imala podrška Zvezdaša u ovoj sezoni! Crveno-beli su uzvratili za vernost, ljubav i podršku donevši u vitrine nova tri trofeja, a uprava i menadžment kluba još jednom su odlučili da kažu veliko hvala.

Sistem članstva koji je na novom softveru započet prošle sezone, ove godine će dobiti zamah sa mnogim benefitima! Podsećamo, svi kupci sezonske karte prošle godine su dobili članstvo i godišnju ćlanarinu na poklon, dok je ovogodišnja članarina uključena u cenu sezonske karte. Plaćanje članarine je neophodno, kako bi se pomoć klubu i funkcionisanju samog sistema obezbedila i tako nam dala jedan novi nivo zajedništva i pripadnosti našem klubu, KK Crvenoj zvezdi! Omogućeno je svima da se učlane, bez razlike da li su vlasnici sezonske karte ili ne. učlanjenje če koštati 1500RSD, dok svi koji su već učlanjeni, plaćaju samo godišnju članarinu od 1000RSD.

Na raspolaganju su vam I PREMIJUM I PLATINUM ČLANSTVO! Za sve one koji su u mogućnosti da posebno pomognu svoj klub! Premijum članstvo je 10.000RSD, dok je platinum 100.000RSD.

Ne postoji bolji način da se Zvezdaš direktno uključi u život KK Crvena zvezda nego članstvom u voljenom klubu. Članstvo definiše snagu jednog kluba i ovaj model članstva direktno pomaže svakodnevnom funkcionisanju KK Crvena zvezda koji se suočava sa ogromnim izazovima kojima pristupa sa najvišim ambicijama.

Svaki kupac sezonske karte treba da ima na umu da njenom kupovinom pomaže svoj klub, to je njegov nemerljiv doprinos! Na žalost materijalna strana sporta je važna, nećemo reći presudna i Vaša podrška koju dajete klubu na ovaj način ga čini boljim, jačim i uspešnijim!

Kako biste se pripremili za kupovinu sezonske, ali i upoznali sa svim detaljima ostalih mogućnosti, molimo Vas da detaljno pročitajte tekst!

Zvezdaši, vidimo se na mestu gde je košarka počela na ovim prostorima, u našoj kući na Malom Kalemegdanu. Tačno u 12!