post

Ivan Nikolić feat. Novi komičari

⚡STAND UP VEČE U BITEFARTCAFE-U: IVAN NIKOLIĆ FEAT. NOVI KOMIČARI⚡

U utorak 23. aprila u klubu BitefArtCafe na programu je stand up veče na kome će kao headliner nastupati naš rezident komičar Ivan Nikolić, a pridružiće mu se i mladi komičari koji su glasovima publike i žirija osvojili prva tri mesta na poslednjoj večeri otvorenog mikrofona.
Oni su Marko Kolar, Aleksandar Novaković i Milojko Vještica

*******

👉 Ivan Nikolić je rođen u Beogradu istog dana u godini kao Džoni Keš, ali dosta kasnije, i sa manje keša i dana u zatvoru od njega. Ivan je komičar čiji je humor toliko crn da bi ga američka policija upucala na ulici. Humor, ne Ivana. Mada, da se ne lažemo, na šta liči – i njega bi. Osim crnog humora, omiljena tema kojom se bavi su muško-ženski odnosi, o čemu mnogo zna na osnovu obe svoje veze do sada. Kažu da ima inteligentan humor, ali on ne zna šta to znači, pa je očigledno taj humor inteligentniji od njega, što je, priznaćete, tužno. Tako da, ako volite inteligentan i crni humor uz povremenu tiradu o ženama i vezama, Ivan je pravi čovek za vas. Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra i jedan je od autora animiranih klipova „Elita“.

*******

📆 Datum i vreme: Utorak 23. april u 21h

📌 Adresa: Mitropolita Petra 8, Beograd

🎟️ Cena ulaznice: 800 RSD
🧥 Garderoba u klubu BitefArtCafe je obavezna i cena je 200 RSD.

*** Ulaznice kupljene preko Tickets.rs ili Tickets prodajnim mestima podrazumevaju da imate mesto za sedenje i nije potrebna rezervacija.
Ukoliko su karte rasprodate, ograničen broj ulaznica možete kupiti na ulazu pred početak nastupa, ali su to karte za stajanje i nije potrebna prethodna rezervacija.
Cena ulaznice na vratima: 800 RSD

❓ Informacije o nastupu: 063 377 420

🚪 Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 21h.

Vidimo se!

REBEL STAR
25.april 2024. 15:27
Somersby Jazz in the Garden
25.april 2024. 10:58
PARTIBREJKERS
25.april 2024. 08:00
3. SUPPLY CHAIN SUMMIT BEOGRAD
24.april 2024. 12:47
Lokier
24.april 2024. 12:41