post

Vaterpolo klub Novi Beograd postao novi partner TICKETS-a

Stara izreka koja kaže da najbolji uvek idu sa najboljima još jednom je dobila svoju potvrdu. U prilog tome svedoči i podatak da je Vaterpolo klub Novi Beograd postao novi partner TICKETS-a, i da će od ove sezone sve ulaznice za utakmice Novobeograđana biti distribuirane preko prodajne mreže TICKETS-a.

Vaterpolo klub Novi Beograd ove sezone oformio je izuzetno jaku ekipu, koju su mediji već proglasili za DREAM TEAM, što i ne čudi ako se u obzir uzme činjenica da su u klub stigli takvi asovi poput Dušana Mandića, braće Gojka i Duška Pijetlovića, Nikole Jakšića, braće Strahinje i Viktora Rašovića, Radomira Drašovića, grčkog internacionalca Jorgosa Vlahopulosa... Ako se tome doda i da je prvi trener ekipe nekadašnji proslaljveni reprezentativac i član stručnog štaba naše reprezentacije Vladmir Vujasinović nema sumnje da će utakmice vaterpolista Novog Beograda biti istinski sportski spektakl.

Osim učešća u Superligi Srbije, koja je shodno kvalitetu i ostalih timova okaraktaerisana kao jedno od najkvalitetnijih nacionalnih vaterpolo šampionata na svetu, vaterpoliste Novog Beograda očekuje učešće u regionalnoj Premier ligi, kao i i Ligi šampiona.

Domaćin prvog turinra regionalne vaterpolo lige upravo će biti Novi Beograd, od 24. do 28. novembra, kao Fajnal-ejta Lige šampiona.

Najbolji vaterpolo ove sezone definitivno će se igrati na bazenu „11. april“, a ulaznice za pravi sportski užitak pribavite na prodajnim mestima TICKETS-a.