post

Srđan Slijepčević i Marko Puljiz "U čemu je fora?"

"U čemu je fora" donosi dva neponovljiva komičara, jednog iz duše Sarajeva i drugog iz srca Zrenjanina, zajedno na jednoj sceni. Kroz njihove priče, otkrijte šta se krije iza specifičnih perspektiva ovih gradova i kako se spoj sarajevskog humora susreće s vedrinom Zrenjanina. Očekujte iznenađujuće twistove, kulturne anegdote i smeh koji prelazi sve granice. Da li je ovo splet sudbine ili nečija dobro odabrana šala? Dođite i saznajte! 🎤😄

Srdjan Slijepčević, virtuoz humora na zrenjaninskoj stand-up sceni, ističe se svojom oštroumnošću, nepogrešivim tajmingom i karizmatičnim nastupom. Srdjan Slijepčević predstavlja zrenjaninsku Stand Up scenu, koja za sada, posle nepunih 8 godina sadrži jednog člana-njega. Kroz 200 nezaboravnih izvedbi, uspešno gradi reputaciju duhovitog majstora, a njegove predstave poput "Ne pitaj!", "Provokacija" i "30 i kusur" dodatno naglašavaju njegovu sposobnost da osvoji publiku svojim jedinstvenim smislom za humor.

Marko Puljiz je sarajevski stand-up komičar nastanjen u Podgorici. Iz Sarajeva donevši sa sobom sveži i autentični stil. Predstavnik je nove škole sarajevskog humora a u Podgorici je jedan od osnivača lokalne scene stand-up komedije. 2013 U Sarajevu osvaja titulu najboljeg stand-up komičara amatera nakon čega redovno nastupa po mnogim klubovima, teatrima, dvoranama a učesnik je svih najvećih regionalnih festivala stand-up-a u bivšoj Jugoslaviji. U Podgorici je od 2014 od kada stvara domaću scenu. Njegov materijal je uglavnom čist i bez psovki, oštro secira i defragmentira sve naše sociološke fenomene i autodestruktivne stavove na ljekovito urnebesan način. Neretko se služi improvizacijom.

Magična družina - Hokus pokus
28.februar 2024. 15:05
GORAN VINČIĆ
28.februar 2024. 12:44
YU GRUPA
27.februar 2024. 14:03
Neša Bridžis "Šifra F40.01"
27.februar 2024. 12:52
Muzičko veče "Elegantno opušteno" - PREMIJERA
27.februar 2024. 12:51