post

Repetitor na kontaktu

REPETITOR stiže na #Kontakt23:
Subota, 25. mart, 21h, Dom omladine Beograda, sala Amerikana
Ulaznice: 1.300 dinara promotivni kontigent, 1.500 dinara redovna cena ulaznice, ukoliko ih bude ostalo na veče koncerta koštaće 1.700 dinara
Prodajna mesta: Ticket Vision biletarnice i tickets.rs

REPETITOR ove godine obeležava 15 godina od izlaska debi albuma ,,Sve što vidim je prvi put". Emocije publike povodom ovog izdanja pobudili su klupskom svirkom u Elektropioniru, koja je vrlo brzo rasprodata. Zato će na #Kontakt23 konferenciji, showcase-u i festivalu napraviti prostor za mnogo širu i brojniju publiku i na pravi način obeležiti godišnjicu albuma koji je neizostavni deo svake enciklopedije o savremenoj muzici na našim prostorima. ,,Sve što vidim je prvi put" je reizdat na vinilu (Odličan Hrčak, 2022), a pored pesama sa ovog albuma, Repetitor će na praviti i "best of the best" set listu kojom će još jednom demonstrirati zašto i dalje važe za najenergičniju trojku u regionu.

-----------------------
Kontakt konferencija i festival održaće se sedmi put u Beogradu. #Kontakt23 očekuje nas od 23. do 25. marta 2023. u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala - CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Kontakt 23 će ponovo u martu Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa. Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.