post

Plan - A - Fest

Ovog leta, Velika Plana postaje epicentar dobre zabave u Srbiji sa novim festivalom: Plan A Festom! Zamislite savršen letnji vikend, pun muzike, smeha i nezaboravnih trenutaka. To je samo delić onoga što pripremamo za vas 10. avgusta na Hipodromu u Velikoj Plani!

Centralna zvezda večeri, naša legendarna Dragana Mirković, garantuje top atmosferu svojim hitovima koji će vas naterati da pevate i plešete celu noć - a pored nje, pripremili smo i velika iznenađenja – pratite naš festival kako biste prvi saznali šta se to sprema!

Plan A Fest nije samo koncert, već pravi festival koji će biti rame uz rame sa velikim regionalnim festivalima! Očekuje vas audio-vizuelni spektakl i gomila aktivnosti koje će učiniti da svaki trenutak bude zabavan. Sve smo pripremili tako da se opustite, zaboravite na svakodnevne brige i samo uživate u dobrom društvu i fenomenalnoj muzici.

Dakle, zaboravite na sve ostale planove – Plan A Fest je mesto gde morate biti ovog leta. Dođite da zajedno napravimo nezaboravan provod i pomerimo granice zabave u centralnoj Srbiji. Plan A fest je #MojLetnjiPlan

facebook.com/PlanAFest
instagram.com/plan_a_fest
planafest.com