post

Novogodišnji gala koncert soprana Tamare Rađenović u Kolarčevoj zadužbini

Beograd ponovo dočekuje soprana Tamaru Rađenović, koja će 27. decembra od 20h u Kolarčevoj zadužbini održati gala koncert “Novogodišnja čarolija”. Na bini Velike dvorane Kolarca će joj se pridružiti Nikola Mijajlović, truba, uz pratnju Hora i Orkestra Makris, pod dirigentskom palicom maestra Predraga Goste.

Atraktivan program obuhvata najpopularnija dela klasične muzike: Verdija, Čajkovskog, Šostakoviča, Lehara, Rodriga, Rote, koja su dobro poznata publici. Premijerno će biti izvedena numera Historia de un amor za koju je aranžman uradio Aleksadar Simić, naš svetski priznati kompozitor.

Publiku očekuju arije iz Verdijevih opera Aida i I Vespri Siciliani, vesela arija Norine iz Opere Don Pasqualle, instrumentalni hitovi iz opere Karmen, kao i popularni hitovi filmske muzike. Pažljivo odabrani repertoar je obojen veselim tonovima, kako bi publika uz radosne note ispratila godinu za nama i doživela veče za pamćenje.

Maestralnu uvertiru za praznični koncert čini premijerno objavljeni spot soprana Tamare Rađenović za čuvenu Verdijevu ariju Mercè, dilette amiche, a pred sam decembarski koncert u Kolarčevoj zadužbini premijerno će biti emitovan i spot za numeru Parla Piu Piano, temu iz kultnog filma Kum.

U ova dva visokobudžetna spota je osim raskošnog muzičkog talenta i opojne emocionalne snage njenog soprana izražen i glumački dar Tamare Rađenović.

Publiku na gala koncertu u Kolarčevoj zadužbini očekuju vizuelno-scenska iznenađenja.

Karte su u prodaji na biletarnici i sajtu Kolarčeve zadužbine i preko sajta Tickets.

Tamara Rađenović: YouTube  Website  Instagram  Facebook

Organizator: Vissi D'Arte management

Forum menadžera
18.april 2024. 13:17
SILENTE
18.april 2024. 12:22
Dancing Queen Abba Tribute Band
17.april 2024. 13:30
Danica Crnogorčević
17.april 2024. 13:21
IVA LORENS
17.april 2024. 13:13