post

Novogodišnji gala koncert soprana Tamare Rađenović

Novogodišnji gala koncert soprana Tamare Rađenović u Kolarčevoj zadužbini

Beograd ponovo, sada već tradicionalno pred Novu godinu, dočekuje soprana Tamaru Rađenović koja se u 2023. godini našla na Forbsovoj listi 30 najuticajnih ličnosti Evrope mlađih od 30 godina u oblasti kulture i umetnosti. Forbes.com

Umetnica će 27. decembra od 20h u Kolarčevoj zadužbini održati gala koncert „ Novogodišnja čarolija”. Na bini Velike dvorane Kolarca će joj se pridružiti specijalni gost, virtuoz na violini Robert Lakatoš , uz pratnju simfonijskog orkestra „ Belgrade classic symphony orchestra”, i hora „ Beli anđeo“ a pod dirigentskom palicom proslavljenog maestra Srboljuba Dinića.

Atraktivan program obuhvata najpopularnija dela klasične muzike: Rosinija, Belinija, Donizetija, Štrausa, Ofenbaha, Hačaturiana koja su dobro poznata publici, kao i hitove filmske i tzv crossover muzike.

Publiku očekuje pažljivo odabrani repertoar obojen veselim tonovima, kako bi uz radosne note ispratila godinu za nama i doživela veče za pamćenje.

Maestralnu uvertiru za praznični koncert čini premijerno objavljeni spot soprana Tamare Rađenović za poznatu kultnu argentinsku pesmo Por una cabeza . U ovom visokobudžetnom spotu koji je snimljen u julu mesecu u Perastu i na ostrvu Gospa od Škrpjela u Crnoj Gori značajnu ulogu ima i violinista Robert Lakatoš sa solo deonicama a učestvuje i veliki broj statista.

Tamarini spotovi su uvek muzičko scenska poslastica za publiku i mogu se videti na Stingray CMusic televizijskom kanalu u preko 125 zemalja sveta kao i na njenom youtube kanalu.

Publiku na gala koncertu u Kolarčevoj zadužbini očekuju i iznenađenja.

Tamara Rađenović: Spotify YouTube  Website  Instagram  Facebook

Organizator: Vissi D'Arte management

Željko Samardžić
12.jun 2024. 13:30
Izložba - Andy Warhol
12.jun 2024. 12:37
Kakva ti je žena, takav ti je život
11.jun 2024. 13:42
Ilda Šaulić
11.jun 2024. 12:00
Vesna Pisarović
11.jun 2024. 10:53