post

Netflixova zvezda - komičar Daniel Sloss dolazi u MTS Dvoranu

Sezona stand up komedije bogatija je za još jedno svetski poznato komičarsko ime - naime, u beogradsku MTS  Dvoranu 13.decembra stiže Netflixova zvezda - Daniel Sloss.

Nakon što je u 2021. godini održao jednu od najvećih solo turneja na svetu - poznati komičar opet stiže u region sa novim showom - Can't. 
Sloss redovno ruši rekorde i može se pohvaliti sa 300 non-stop nastupa tokom 17 meseci u sklopu turneje sa kojom je obišao Evropu, Ujedinjeno kraljevstvo, SAD, Kanadu, Australiju, Hong Kong, Japan, pa čak i Moskvu gde je u tamošnjoj Areni održao najveći stand up show ikad održan u Rusiji na engleskom jeziku.

Naša publika ga sigurno najbolje zna po Netflixovim specijalima ‘DARK’ & ‘Jigsaw’ koji se prikazuju u gotovo 190 zemalja, a kojima se priznaje da su uzrokovali preko 120.000 prekida veza i 300 razvoda brakova. Naime, Sloss je u svojim nastupima naglašavao i dokazivao tezu da je bolje biti sam nego u lošoj vezi, a kao dokaz da im je okončao vezu fanovi čak donose potvrde o razvodu na predstave na kojima žele Slossov autogram.

Srbija je jedna od 53 zemlje u kojima Sloss nastupa, a uz njega,  kao poseban gost, u MTS Dvoranu dolazi i komičar Kai Humphries.

Dolazak Daniela Slossa u Srbiju samo je nastavak odličnih stand up nastupa u MTS Dvorani. Naime, mesec dana pre njega u Beogradu će nastupiti i slavni Jimmy Carr koji uvek izaziva veliko interesovanje publike, pa je nastup za 16. novembar skoro  rasprodat.