post

Neša Bridžis "The Best of"

Specijal Neše Bridžisa, jednog od utemeljivača Srpske standup scene sastoji se iz niza najboljih,unikatnih a možemo reći i kultnih predstava koje su medju publikom najpopularnije i koje su se vremenom razvile u veome popularne predstave ,ne samo u Srbiji nego i širom sveta. Splet najboljih predstava smeštene u jednu. Predstava u kojoj publika učestvuje, imajući priliku da čuje svoj omiljeni skeč.

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim jedan je od utemeljivača Srpske Stand up scene .

Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 9 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa, podeljen u 7 predstava.(''Život'', ''Plejlista", ''Film", ''Muško-Ženski svet", "F40.01", "Priča u nedogled"," The Best of") Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2000 profesionalnih nastupa.

Sa svojim predstavama je obišao celu Srbiju i Evropu a pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji Ljubitelji stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori... Pored prestižnih festivala bio je i učesnik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mesto.

Za njegove večeri komedije uvek se traži karta više.

3. SUPPLY CHAIN SUMMIT BEOGRAD
24.April 2024. 12:47
Lokier
24.April 2024. 12:41
StandUp - Veče 5 komičara
24.April 2024. 12:33
RAINMAKER - IRON MAIDEN TRIBUTE
24.April 2024. 10:55
Predstava "Nešto zeleno"
23.April 2024. 10:00