post

Nastavlja se mesec vaterpola u Beogradu

Nastavlja se mesec vaterpola u Beogradu. Posle vrhunskih organizovanih svetskih prvenstava za juniore i juniorke na scenu stupaju seniori na bazenu 25. maj "Milan Gale Muškatirović" u Beogradu.

Od 20. do 22. avgusta, na bazenu „25.maj Milan Gale Muškatirović“ na turniru „Srbija 2022“ gledaocima će se predstaviti svetski vicešampion Italija, domaćini Evropskog prvenstva i Olimpijskih igara Hrvatska i Francuska i aktuelni olimpijski pobednik reprezentacija Srbije.

Veliki događaj imaće i emotivnu crtu. Svečano veče „ Šestorica veličanstvenih“ biće održano 20.avgusta na bazenima 25. maj "Milan Gale Muškatirović" u Beogradu. Legende srpskog sporta i svetskog vaterpola: Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško Pijetlović, Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović oprostiće se u susretu sa Italijom od reprezentacije čije su boje sa vrhunskim rezultatima branili 15 godina.

Razlog više da budete na skupu brojnih vaterpolo asova koji će se odvijati na bazenima 25. maj "Milan Gale Muškatirović" u Beogradu.