post

NAKON RASPRODATA TRI KONCERTA U MTS DVORANI, CRVENA JABUKA ZAKAZALA I ČETVRTI KONCERT

NAKON RASPRODATA TRI KONCERTA U MTS DVORANI, CRVENA JABUKA ZAKAZALA I ČETVRTI  KONCERT


POD SLOGANOM "NEKAKO S PROLJEĆA" CRVENA JABUKA I  05. APRILA PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM

 
Nastavlja se niz tradicionalnih, prolećnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani, a ove godine su oborili sve svoje dosadašnje rekorde, zaokružujući i četvrti datum nastupa. Naime, nakon rasprodata tri zakazana datuma 08, 09,  21. marta,  kultni bosanki pop-rok sastav obradovaće svoje fanove i 05. aprila na istom mestu, u organizaciji mts Dvorane.

Nakon dva već održana nastupa 08. i 09 , marta, kada je bend dokazao da je predstavnik bosanskog pop – rok talasa koji „ne prolazi“ Beograđane, publika će imati prilike da se u neverovatnoj razmeni energije, sa bendom druži i 21. marta, ali i 05. aprila na istom mestu!

 Već tradicionalno, Crvena jabuka je prvi nastup u mts Dvorani bend imao 2018. godine, a potom i 2020.  i 2022. godine, a članovi benda kao i uvek poručuju da se raduju ponovnom susretu sa beogradskom publikom, koja, po njihovim rečima, važi za posebno energičnu, što je ponovo i dokazala osmomartovske i devetomartovske večeri.
 
Predvođen,  Draženom Žerićem – Žerom , pop rok sastav će publici, kako najavljuju, u elektrik rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove, među kojima su „Tugo nesrećo“; „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“  „Bježi kišo s prozora“; „Dirlija“ i mnogo drugih iz opusa bogatog sa  preko 200 pesama, kao  i numere novijeg datuma.