post

Luke Hess

Legendarni Luke Hess iz Detroita prvi put u Beogradu! Prošlo je devet godina otkako je Miloš Pavlović Regen objavio traku na Warehouse Sessions Vol.1, kompilaciji koju je objavio lejbl našeg gosta poslednjeg petka u aprilu, Lukea Hessa.
Čast nam je da smo na mapi Lukeove evropske turneje, pored klubova kao što su Tresor i Berghain, koje di-džej i producent sa Srednjeg zapada redovno obilazi.
LINEUP
Luke Hess (Detroit)
Ganik (Zagreb)
Regen
Lukeovo iskustvo sa warehouse žurki devedesetih je nešto što ne napušta njegov pogled na tehno, sa posebnim fokusom na dub tehno. Ovaj matematičar i inženjer je akademsko iskustvo preneo i u elektronsku muziku, što je pristup koji ga je odveo na lejblove među kojima su i FXHE Omar S-a i Planet-e Carla Craiga.
Lukeu će se u Drugstoreu pridružiti Ganik iz Zagreba koji je sa našim gostom nastupao i u svom gradu. Osnivač je organizacije Ekstrakt i sad već legendarnih zabava u dvorcu Mikulići kasnih devedestih, DJ sa višedeccenskim iskustvom i strastveni kolekcionar muzike. Tu je i domaćin večeri, Miloš Pavlović Regen.
Vlado Georgiev
19.april 2024. 15:49
ZVEZDE MEĐU ZVEZDAMA
19.april 2024. 15:26
Stefan Milenković & Muzikon
19.april 2024. 13:08
Zvonko Bogdan
19.april 2024. 13:07
DVADESET GODINA LP DUA
19.april 2024. 12:00