post

Lola Astanova

ČUVENA SVETSKA PIJANISTKINJA LOLA ASTANOVA 01. JUNA U MTS DVORANI
 
 „Vrhunska klavirska tehnika u kombinaciji sa dubokom muzičkom senzualnošću i jedinstvenim osećajem za modu“.
 
 
Svetski poznata pijanistkinja Lola Astanova nastupiće 01. juna u mts Dvorani. Ova u svom muzičkom izrazu jedinstvena umtenica, poznata po  inovativnom audio-vizuelnom performansu na klaviru, kao i ekstremnom broju pratilaca na društvenim mrežama, ali i velikom broju obožavalaca širom sveta, nastupiće ekskluzivno u poznatoj beogradskoj Dvorani prvi put.

 Astanova koja sada važi za jednu od najtraženijih pijanistkinja širom sveta, počela je svoj muzički put sa samo osam godina, da bi do danas postigla, kako je kritičari opisuju „vrhunsku klavirsku tehniku u kombinaciji sa dubokom muzičkom senzualnošću i jedinstvenim osećajem za modu“.

Izvođenjem originalnih koncerata klasične muzike i saradnjom sa najboljim orkestrima i muzičarima, Astanova je osvojila srca ljubitelja klavira u svakom kutku planete, a retko ko ostaje imun na njenu želju da svaki njen nastup bude jedna posebna elegantna i strastvena „ljubavna veza“ klavira i nje.

Lola važi za umetnicu sa veoma uzbudljivom muzičkom karijerom, uklapajući se u definiciju savremenog virtuoza. Nastupala je sa internacionalno priznatim muzičarima, među kojima su Andrea Bočeli, Al Di Meola, 2 Cellos, Marko Antonije, kao i David Foster, a vlasnica je i velikog broja priznatih muzičkih nagrada.

Zbog svega navedenog, Lola Astanova i na Instagramu važi za jednu od najpregledanijih klasičnih muzičara na svetu u periodu od 2018. do 2021. godine.