post

Let 3 nakon Eurovizije stižu u Dom Omladine Beograda!

Nakon uverljive pobede na hrvatskom natjecanju za pesmu Eurovizije, Let 3 je s antiratnim hitom 'Mama ŠČ!' definitivno najtraženiji bend u regionu, a veliki interes vlada i kod fanova u celoj Europi.

Video snimke sa nastupa na Dori, kao i 'Mama ŠČ!' službeni video spot pogledani su na YouTube-u već gotovo 9 miliona puta, a eurovizijski fanovi ostavljaju na stotine pohvalnih komentara, pa se sada s nestrpljenjem iščekuje i njihov nastup u Liverpoolu.

 

Neposredno nakon nastupa na 63. natecanju za pesmu Eurovizije, , u petak,  19. Maja, legendarni riječki rockeri dolaze u Beograd održati samostalni koncert u Domu Omladine! Biti će to njihov prvi koncert nakon nastupa u Liverpoolu, što ovome nastupu daje dozu ekskluziviteta i ujedno prva prilika da beogradska publika oseti snažnu ŠČ! energiju . 

 

'''ŠČ! je energetska frekvencija koja je ispunjena energijom ljubavi, možemo je sami aktivirati kada izgovaramo riječ ŠČ! Istovremeno se napajate ljubavnom energijom nakon čega slijedi svojevrsna katarza – čistimo se, katarzični smo, puni ljubavi! Ljubav nas pokreće, ljudi moji! Mirišite na cvijeće i vodite ljubav, sve oko nas je puno ljubavi!'' – izjavio je Damir Martinović Mrle. 

3. SUPPLY CHAIN SUMMIT BEOGRAD
24.April 2024. 12:47
Lokier
24.April 2024. 12:41
StandUp - Veče 5 komičara
24.April 2024. 12:33
RAINMAKER - IRON MAIDEN TRIBUTE
24.April 2024. 10:55
Predstava "Nešto zeleno"
23.April 2024. 10:00