post

JIMMY CARR

Jimmy izgovara šale, šale su kao magneti. Šale privlače ljude, ali mogu ih i odbiti. Neke ljude odbija Jimmyjeva mračna vrsta komedije. Ovaj show nije za njih...

Jedan od najtraženijih stand-up komičara današnjice - Jimmy Carr najavljuje veliku turneju u našem regionu i svoj novi show "Jimmy Carr: Laughs Funny" dovodi u Beograd, Zagreb, Sarajevo, Skoplje, i Ljubljanu!

Netflixova zvezda se nakog dve godine vraća na mesto zločina, u beogradsku MTS Dvoranu u utorak 30novembra, gde je prošli put rasprodao ulaznice u rekordnom roku.

Kako je, nakon prethodnih urnebesnih i spektakularnih nastupa u Beogradu i Zagrebu zavladalo veliko interesovanje, Jimmy će ovaj put na svojoj turneji nastupiti i pred publikom u Sarajevu, Skoplju i Ljubljani!

Carr je svoju popularnost širom sveta produbio sa čak četiri Netflix specijala, a ujedno je bio i prvi britanski komičar koji je imao ugovor sa ovim streaming gigantom, što su mu uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja - redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight ShowaThe Late, Late Showa i Late Night sa Conanom O’Brienom.

Britanski The Guardian, Carra je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, a to je prepoznala i publika te je njegovu poslednju turneju "Terribly Funny", u sklopu koje je održao i rasprodate snastupe u Zagrebu i Beogradu, pogledalo više od 1.2 miliona ljudi u čak 45 država i time je postao komičar sa najvećom internacionalnom turnejom u istoriji. 

U Zagreb, Beograd, Skoplje, Sarajevo i Ljubljanu, Jimmy Carr dolazi sa svojim najnovijim materijalom “Laughs Funny”, sastavljenim od 100% novog i nikad objavljenog materijala.

Program je predviđen za publiku stariju od šesnaest godina i traje 90 minuta bez pauze te će u svakom gradu biti izveden u potpunosti na engleskom jeziku bez prevoda.

Endless Boogie
17.jun 2024. 12:25
EDITORS
17.jun 2024. 12:11
Saša Maić
17.jun 2024. 12:00
ENNIO MORRICONE & NINO ROTA
14.jun 2024. 11:08
Opera and Ballet nights
13.jun 2024. 13:56