post

Javni apel za pomoć porodilištima u Srbiji

Meridian fondacija „Od srca s ljubavlju“ pokreće humanitarnu akciju sa ciljem da obezbedi neophodnu opremu i sredstva za pet porodilišta širom Srbije.

U Srbiji, mnoga porodilišta se suočavaju sa nedostatkom osnovne opreme koja je ključna za zdrav razvoj novorođenčadi, kao i brigu o porodiljama i mamama. Vaša donacija može napraviti veliku razliku i omogućiti bolje uslove za porodilje i njihove bebe u porodilištima u Beogradu (Narodni front), Nišu, Subotici, Novom Sadu (Betanija) i Kragujevcu. Naša želja je da svako dete ima siguran početak, a to možemo postići samo uz vašu podršku.

Pridružite se našoj akciji i podržite nas u prikupljanju sredstava za kupovinu opreme koja je neophodna u porodilištima. Za svaku prijavu na sajtu Meridian fondacije – doniramo određena sredstva za navedene ustanove, kako bi naši heroji imali sve što im je potrebno.

Osim toga, možete se uključiti u akciju i direktnom donacijom, a svaki vaš korak, bez obzira na veličinu, će imati direktan i pozitivan uticaj na zdravlje i blagostanje novorođenčadi i njihovih porodica.

Pozivamo sve ljude dobre volje, kompanije, i organizacije da se pridruže našoj inicijativi. Vaša podrška je ključna za uspeh ove akcije.

Zajedno možemo učiniti velike stvari. Pomozimo da svako dete ima siguran početak u životu.

Uplate možete izvršiti na tekući račun: 205-000000353756-97

 

Primer uplatnice: