post

Iluzija u teatru

Iluzija u teatru

Lekovite iluzije Gorice Popović

U ponedeljak , 15. aprila 2024. u 20 časova, Muzej iluzija Beograd, Nušićeva 11, ugostiće veliku pozorišnu i filmsku glumicu Goricu Popović. Gorica, u duši rokerka i buntovnica, pričaće nam tokom večeri o iluzijama koje živi i profesionalnom putu popločanom svakodnevnim igrarijama i umetničkim stvaralaštvom.

Gorica Popović glumila je u filmu i na pozorišnim daskama, a radila je i kao asistent na FDU. Dobitnica mnogih priznanja i nagrada, ostvarila se u komponovanju, rukotvorinama i raznim drugim umetničkim izražajima. Glumu i pozorište doživljava kao vrstu iluzije, što joj ujedno i daje stvaralačku energiju. Jednostavna i staložena, ima svoju krilaticu koju voli da pominje: ,,Ne možeš dve lubenice pod jednu mišku’’.

Tokom ove umetničke večeri, Gorica će nas provesti kroz svoja iskustva, pričati nam o svetu glume i pozorišta, iluzijama i stvarnosti, a svi koji dođu imaće priliku da upoznaju izbliza ovu veliku umetnicu, jer to veče, u sopstvenoj režiji, gledaćete Goricu kako igra sebe za sve one koji kupe ulaznice na vreme.

Kapacitet muzeja manji je nego u u pozorištu, te je broj karata ograničen. Zato požurite sa kupovinom ulaznica, obezbedite mesto na vreme i budite među prvih osamdeset.

Cena ulaznice:

U cenu ulaznice uključen je i obilazak muzeja.

Vlado Georgiev
19.april 2024. 15:49
ZVEZDE MEĐU ZVEZDAMA
19.april 2024. 15:26
Stefan Milenković & Muzikon
19.april 2024. 13:08
Zvonko Bogdan
19.april 2024. 13:07
DVADESET GODINA LP DUA
19.april 2024. 12:00