post

HUMORISTIČNA PREDSTAVA "ŽENA MOG MUŽA" 16. MARTA U MTS DVORANI

Humoristična predstava "Žena moga muža" reditelja Aleksandra Lazića, nastala po tekstu Saše Pantića, biće izvedena prvi put "na daskama" mts Dvorane 16.marta u 20h, praćena uz muziku grupe "Đura i mornari".

Predstava je  nastala, u svojoj estetici, kao pandan američkim romantičnim komedijama, koje u sebi nose slatko gorke muke, koje se u ovim izvedbama prevazilaze komičnom dramskom radnjom i podražavaju likove u svojim radnjama.

Fokus predstave je na PARALELI DVA bračna trougla, prevari na očigled društva, dve žene, koje tumače Jelica Kovačević i Dragana Vujić i jednan stjuart koga glumi Aleksandar Lazić,  koji je u regularnom braku sa obe. Tu je i majstor glume, Bane Vidaković, koji je u braku, čeka dete i ima ljubavnicu čiji lik tumači Nataša Aksentijević.
"Savršeni brakovi" sa po dve žene u isto vreme na relaciji Beograd - Tivat Kuršumlija I Pariz.. 


Zaplet nastaje uz pitanje, da li je ovde kraj ženskim mukama ili se iza ova dva braka kriju muškarci koji su spremni da vole i žive višestruko? Da li će biti prihvaćeni, kao i najluđi ljubavnici od strane društva, ženske populacije, i naravno od svojih žena??

Dramatičan zaplet će u scenskoj formi prosuditi i kraj ovog fenomenološkog slučaja zvanog muškarac. Veliki motiv za ovaj tekst su bila pitanja muškaraca u savremenom svetu , da li je njima zaista lako da se nose sa ženskom energijom Lilit, koje je u savremenom svetu amorala na liniji groteske?

Humanitarni koncert za Miloša
03.February 2023. 13:00
Otkrivamo nova imena Arsenal festa 2023
03.February 2023. 11:40
Paraf na Kontaktu
02.February 2023. 11:30
Repetitor na kontaktu
02.February 2023. 11:00
Nikola Vranjković u Aranđelovcu
01.February 2023. 14:30