post

Forum menadžera

Dobrodošli na Forum menadžera: Budućnost poslovanja!

U svetu koji se brzo razvija, za menadžere i lidere je od suštinskog značaja da idu napred i prigrle transformativnu moć inovacija. Srpska asocijacija menadžera sa ponosom predstavlja Forum menadžera, događaj fokusiran na istraživanje najnovijih trendova u poslovanju i rasvetljavanje onoga što je pred nama. Osam vizionarskih lidera podeliće svoje neprocenjive uvide, strategije i iskustva, pružajući vam sveobuhvatno razumevanje dinamičnog pejzaža sutrašnjeg poslovanja.

Tema ovogodišnjeg foruma je „Budućnost poslovanja“ koja će vas voditi u nove trendove koji preoblikuju industrije i utiru put za nove mogućnosti. Od disruptivnih tehnologija do evoluirajućeg ponašanja potrošača, Forum menadžera predstavlja zadivljujuće uvide u izazove i mogućnosti koje se nalaze na horizontu.

Naši renomirani lideri vode neke od najjačih kompanija u Srbiji i u javnosti su prepoznati po svom revolucionarnom radu i sposobnosti da se kreću kroz složenost savremenog poslovnog pejzaža. Svaki govornik donosi jedinstvenu perspektivu i stručnost, nudeći vam širok spektar uvida koji će vas osnažiti da ostanete agilni i prilagodljivi u svetu koji se stalno menja.

Tokom Foruma, naši govornici će se baviti ključnim temama kao što su obnovljiva energija, e–mobilnost, veštačka inteligencija i mašinsko učenje, globalizacija i međusobno povezana tržišta, održivost i odgovornost za životnu sredinu, fleksibilnim poslovnim modelima kao i o budućnosti liderstva u sve više međusobno povezanom svetu.

Forum menadžera pruža prostor za saradnju za profesionalce iz raznih industrija, menadžere koji žele da se povežu, razmene ideje i uče od najboljih.

Pridružite nam se i ponesite jedinstveno iskustvo koje će vam izazvati razmišljanja, inspirisati vas, izazvati vaše pretpostavke i opremiti vas znanjem potrebnim da napredujete u budućnosti poslovanja.

Predstavljamo vam 8 poslovnih lidera i 8 tema budućnosti:

Embracing the Future of Leadership
Mihailo Janković, predsednik SAMa, CEO, MK Group

Power of renewable energy
Dragoljub Damljanović, direktor Razvojnog centra, Schneider electric

E mobility
Aleksandra Đurđević, potpredsednica Delta Holdinga, CEO Delta Auto Grupe

Supply chain
Darko Lukić, Izvršni potpredsednik, Nelt Group

Future of ESG
Ivana Stanković, Direktorka u sektoru za kapitalna tržišta i računovodstveno savetovanje, PwC

How to reenergize people and organization?
Nebojša Matić, CEO, MikroElektronika

Own your future! Invest in it!
Rade Rakočević, vlasnik i CEO, Senzal Capital

AI, Blockchain & new business models
Aleksandar Bijelić, CEO, MVP Workshop 

Na Forum menadžera putem video poruke, pridružiće se dr. Iztok Seljak, predsednik Združenje Manager, predsednik Upravnog odbora, Hidria i Biljana Bogovac, partnerka, PwC.

Kako je izgledao Forum menadžera 2022. godine, pogledajte na linku.

Rezervišite svoje mesto na “Forumu menadžera: Budućnost poslovanja” danas i saznajte koje su neograničene mogućnosti pred vama!

13. Ethno Fusion Fest
02.jun 2023. 15:22
Neša Bridžis "The Best of"
02.jun 2023. 12:39
IL DIVO
01.jun 2023. 12:02
The Murder Capital
30.maj 2023. 13:03
Goblini ponovo „osvajaju“ nove prostore!
30.maj 2023. 12:00