post

Forum menadžera

FORUM MENADŽERA

“WHAT CAN AI DO FOR YOU?”

Živimo u vremenima gde se veštačka inteligencija (AI) neprimetno integrisala u svaki aspekt naših života. Od svakodnevnih zadataka do složenih profesionalnih obaveza, veštačka inteligencija sve više preuzima ponavljajuće i dugotrajne poslove koji su nekada zauzimali sate i dane. Kako produktivnije i pametnije iskoristiti veštačku inteligenciju i šta nam ona donosi u današnjem poslovnom, ali i životnom okruženju, istražujemo za vas na Forumu menadžera pod nazivom “What can AI do for you?” koji će se održati 14. maja u Cineplexx Galerija u Beogradu.

AI je prešao dug put od futurističkog koncepta u naučnoj fantastici do toga da postane sastavni deo naše stvarnosti. Pametne kuće već same prilagođavaju termostate, naručuju namirnice i upravljaju bezbednošću bez ljudske intervencije. Na poslu, AI sistemi upravljaju analizom podataka, zakazuju sastanke, pa čak i pomažu u kreativnim zadacima kao što su generisanje sadržaja i dizajn. Razvoj veštačke inteligencije predstavlja izuzetnu priliku da redefinišemo način na koji živimo i pametno raspodelimo svoje vreme.

Vodeći lideri iz različitih industrija na dinamičan način, prezentovaće mogućnosti koje veštačka inteligencija danas pruža, kako će se razvijati u budućnosti kao i kako je možemo upotrebiti u cilju unapređenja svakodnevnog života i poslovanja. Svoje uvide o tome kako AI utiče na različite sektore, uključujući tehnologiju, poljoprivredu, medicinu, potrošače i medije, izneće:

Miša Lukić, CEO, NewStartegy i potpredsednik SAMa

Luka Aničin, AI Consultant & Advisor 

Marijana Vasilescu, CEO, Medigroup

Stevan Ognjenović, CEO, Devoteam

Marijana Agić Molnar, CEO, Direct Media

Prof. dr Vladimir Crnojević, direktor, BioSense Institut

Petar Jevremović, Chief Digital Officer, Member of the Management Board, WMG

Borko Kovačević, Co- Founder, Poddster, Singapur

Forum menadžera “What can AI do for you?” je otvoren i za sve zainteresovane posetioce koji mogu kupiti kartu posetom www.tickets.rs.