post

DVE SENZACIJE U ISTOM DANU: PREMIJERA FILMA "KAFANA NA BALKANU" I KONCERT ACE LUKASA

DVE SENZACIJE U ISTOM DANU: PREMIJERA FILMA "KAFANA NA BALKANU" I KONCERT ACE LUKASA

 

Hype production u sinergiji sa ćerkom firmom Hype entertainment su sinonim za nepresušni izvor inovativnih i autentičnih projekata i u tom maniru nastavljaju sa iznenađenjima i najavljuju nove poduhvate za 2023. godinu i dva spektakla u jednom danu.

03. novembra 2023. godine očekuje vas nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma "Kafane na Balkanu" od 19 časova u Štark Areni, a odmah po završetku filma, od 21h počinje senzacionalan koncert najveće muzičke zvezde na Balkanu, Ace Lukasa i Folk Haus Benda.

Ulaznice su od danas u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima kao i onlajn na tickets.rs.

Saša Mirković, direktor i vlasnik Hype produkcije zajedno sa svojim timom prikazaće publici jedan potpuno novi koncept događaja koji nije viđen na našim prostorima, amalgam nezabeleženo dobrog multimedijalnog projekta, svetske produkcije i fantastičnog sadržaja.

Film „Kafana na Balkanu“ nastaje po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života.

Glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Branka Katić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić i mnogi drugi.

Nakon premijernog prikazivanja filma "Kafane na Balkanu" koji je trenutno u snimajućoj fazi pod rediteljskom palicom Suzane Purković, publika će uživati u impresivnom muzičkom opusu i najvećim hitovima Ace Lukasa.

Aca Lukas će 3.11.2023. proslaviti i svoj rođendan sa voljenom publikom, te će baš to dodati posebnu čar ovom događaju a najveća žurka na Balkanu postaće najveći događaj na Balkanu.

Humanitarni koncert za Miloša
03.February 2023. 13:00
Otkrivamo nova imena Arsenal festa 2023
03.February 2023. 11:40
Paraf na Kontaktu
02.February 2023. 11:30
Repetitor na kontaktu
02.February 2023. 11:00
Nikola Vranjković u Aranđelovcu
01.February 2023. 14:30