post

DODATNI KONCERT JARBOLA NA OSMOM KONTAKTU!

DODATNI KONCERT JARBOLA NA OSMOM KONTAKTU!

25 godišnjica albuma ,,Dobrodošli" i 23. i 24.03.2024. u Dorćol Platzu

Zbog ogromnog interesovanja za koncert Jarbola u okviru Kontakt konferencije, showcase-a i festivala, kao poklon svim gostima naše najvažnije regionalne konferencije i svim Beograđanima koji bend na samostalnom koncertu nisu bili u prilici da vide punih osam godina, Jarboli, Kontakt i produkcijska kuća Odličan Hrčak će prirediti još jedan punokrvni koncert ovog kultnog beogradskog benda 24.03.2024. na istom mestu - u Dorćol Platzu. 

Kada se govori o beogradskim bendovima koji su menjali lice grada i muzičkih tokova, JARBOLI su neizbežni. Povod njihove nove koncertne priče je 25 godina albuma ,,Dobrodošli". Velike muzičke priče zahtevaju velike proslave. Zato Jarboli nastupaju i 23. i 24. marta 2024. u okviru osmog Kontakta.

---------------------------

Kontakt konferencija, showcase i festival održaće se osmi put u Beogradu. #Kontakt24 očekuje nas od 21. do 24. marta u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“ i promoterske kuće Odličan Hrčak.

#Kontakt24 će ponovo u martu Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa. Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.  

KUPI ULAZNICE