post

DEVITO

DEVITO 

-Turneja-

'PLAVA KRV' 

22.Septembar 

Hala "Jezero"

KRAGUJEVAC

20h

 

DEVITO ANONYMO reper koji je čuven po svojim hitovima sa multimilionskim pregledima, skupocenim stajlinzima i naravno maski, izbacuje najopširniji album do sada izradjen na našim prostorima. Album simboličnog naziva 'Plava krv' rezultat je kolaboracije sa najpoznatijim regionalnim zvezdama ali takodje i jednim svetski poznatim izvodjačem.Nastupao je na prestiznim festivalima elektronske i popularne muzike,isto tako i u eminentnim klubovima koji su bili ispunjeni do poslednjeg mesta.Prvi solisticki koncert u njegovoj organizaciji i pocetak turneje 'Plava Krv'desice se upravo u njegovom rodnom gradu Kragujevcu u petak 22.Septembra 2023.god. u Sportskoj Dvorani "Jezero" sa pocetkom u 20h.

Ne propustite ovaj spektakl u Kragujevcu,jer vas ocekuje vrhunski performans na autenticnom stage.u uz goste iznenadjenja,mocnu pirotehniku,rasvetu i kvalitetno ozvucenje gde ce se nizati hitovi koji su osvojili srca publike u zemlji a i regionu!

 

Organizator:

DAVIDEO DOO

Dositejeva 38

Beograd

 

*******************************************************************

 

!!!VAŽNO!!!

Maloletnim posetiocima do 14 godina je obavezna roditeljska ili druga pratnja punoletnog lica! Za njih se preporučuju sektori "Tribina Istok, ili Zapad", kao mesta za sedenje koja nisu numerisana. U tim sektorima nema prodaje alkoholnih pića.

Svaki posetilac i pratilac mora da ima kupljenu ulaznicu da bi prisustvovao pomenutoj manifestaciji, od trenutka skeniranja ulaznice i ulaska u dvoranu svaki posetilac je osiguran u Dunav Osiguranju. To važi isključivo za vreme trajanja nastupa i validno je do napuštanja sportske dvorane "Jezero"