post

Crypto potentials 2024.

Kripto Konferencija u Beogradu: "Kripto Potencijali 2024."

Otkrijte budućnost  i primenu digitalnih valuta na prestižnoj kripto konferenciji u Beogradu, koju organizuje licencirana kripto menjačnica Crypto12. Događaj će se održati 12. aprila u Hotelu Hilton, okupljajući stručnjake, entuzijaste i pionire u oblasti kriptovaluta.

Ova konferencija je savršena prilika da se dublje zaroni u svet digitalnih valuta, razumejući njihovu praktičnu primenu u svakodnevnom životu i poslovanju. Konferencija će pokriti širok spektar tema, od osnovnih principa kriptovaluta, preko njihove upotrebe i trgovanja, do naprednih strategija ulaganja i primene u različitim industrijama.

Poseban naglasak biće stavljen na pravnu regulaciju kriptovaluta, kako u Srbiji tako i u svetu, sa ciljem demistifikacije pravnog okvira i promovisanja transparentnosti i sigurnosti u digitalnoj ekonomiji.

Uz ekskluzivne govornike iz vodećih kompanija iz bran[ekao što je Kraken, kao i predstavnike ključnih institucija poput Narodne banke Srbije i Komisije za hartije od vrednosti, učesnici će imati priliku da čuju najnovije informacije iz prve ruke. Takođe, Vladimir Đukanović, priznati srpski filozof sa Wall Streeta, podeliće svoje jedinstvene uvide o ulaganu u kriptovalute i njihovom uticaju na savremene finansijske i društvene paradigme.

Kriptovalute su tema koju ni domaći, pa ni svetski mediji nisu dočekali u pozitivnom svetlu, bezrazložno se o kriptovalutama svih ranijih godina govorilo samo u negativnom svetlu. Da to nije tako, čućete na konferenciji jer će jedna od tema biti:

Osnovni principi kriptovaluta i kako započeti sa trgovanjem
Praktična primena kriptovaluta u poslovanju i svakodnevnom životu – da li možete stan platiti kriptom ili isplatiti zarade
Pravni aspekti i regulativa i sigurnost u svetu kriptovaluta
Predviđanja za kripto tržište u 2024. godini i analiza trenutnih trendova


Ovo je izuzetna prilika da se nauči više o tome kako kriptovalute mogu transformisati način na koji razmišljamo o novcu i investicijama i finansijskim instrumentima.


Mesto: Hotel Hilton, Beograd
Datum: 12. april
Vreme: 10:00 - 18:00
Cena ulaznice: 50 EUR / 5.900 RSD
Ulaznice su dostupne za kupovinu na tickets.rs.

 

Ne propustite priliku da budete deo ovog izuzetnog događaja koji obećava da postavi nove standarde u svetu kriptovaluta.

Pridružite nam se na Kripto Konferenciji u Beogradu i budite korak ispred u razumevanju i primeni digitalnih valuta u 2024. godini i dalje.