post

Black Simphony nakon 17. marta i 16. aprila u mts dvorani!

SAVRŠENA BUKA!
BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW NAKON 17. MARTA I 16. APRILA U MTS DVORANI!

Black Simphony: Metallica symphonyc tribute show biće održan 16. aprila 2024. godine u mts Dvorani. U pitanju je spoj neprevaziđenih pesama Metalike i filharmonije, koji će priuštiti muzički spektakl za sve ljubitelje hevi metala i klasičnih instrumenata, odnosno njihovog impresivnog spoja. Kritičari ističu da se od ovako koncipiranog koncerta "ježi svaka ćelija u telu", a da oduševljenje ovim spektaklom posle traje danima.

Svi ljubitelji muzike legendarnog američkog sastava, moći će prvi put da uživaju u mts Dvorani u  ovom izvanrednom projektu, koji pored članova jednog od najboljih tribute bendova okuplja i preko 30 filharmoničara na sceni. Fanovi kultnog benda  imaće jedinstvenu priliku da čuju najveće hitove spektakla koji se desio u San Francisku 1999. godine pod nazivom S&M.
 
 The Call Of Ktulu, No Leaf Clover, Nothing Else Matters, Master Of Puppets i Enter Sandman samo su neke od pesama Metalike koje će biti izvedene, a biće i nekih noviteta koje još niko nije odsvirao u ovakvom sastavu poput numere Sanitarium.

Podsetimo, Black Metallica tribute i  filharmonija održali su  2021. godine dva koncerta u Srbiji, a  2023. započinju evropsku turneju koncertom u Novom Sadu.

Sudeći po uspehu na ovim nastupima, nesumnjivo je da su vrsni muzičari dali su sve od sebe da doživljaj bude na svetskom nivou vredan svake metropole i koncertne dvorane.

KUPI ULAZNICE