post

Apgrade w/ DJ Python

Apgrade i DJ Python 26. aprila u klubu Karmakoma!

  1. aprila legendarni artist koji je reputaciju jednog od najuzbudljivijih njujorških DJ-eva pretvorio u globalni fenomen stiže na Apgrade. Nakon prvog clubnight-a ove sezone na kojem smo ugostili Objekt-a, imaćemo novu priliku da u prostoru limitiranog kapaciteta slušamo još jednog vrhunskog selektora koji zauzima festivalske headline slotove.

Karijeru koja vrtoglavo raste DJ Python je započeo neumorno opskrbljujući njujorški underground  selekcijom koja ne poznaje granice, a DJ-eve produkcijom koja mu je pomogla da brzo pronađe put do najcenjenijih referenci u svetu elektronske muzike.

Nakon debi albuma za njujorški Incienso nastavio je da razvija zvuk kroz inovativno i melodično izdanje "Derretirse", a kroz nastupe na događajima kao što su Sustain-Release, Unsound, Dekmantel, klubovima poput tokijskog Contact ili londonskih Fabric i Printworks, počeo je da otkriva zvuk koji će definisati "Mas Amable" - album koji se našao na prvom mestu Resident Advisor liste najboljih izdanja 2020. godine. Priznanja su stigla i od Pitchfork-a, The Quietus-a, Boomkat-a, NPR-a i mnogih drugih, pozicionirajući DJ Pythona medju producente čija popularnost prevazilazi okvire žanra.

BBC Radio 1 Essential Mix koji je nedavno snimio je po rečima kritike rani kandidat za DJ miks godine, a u intimnoj atmosferi kluba Karmakoma pridružiće mu se Feloneezy i Bianca Intensa.

Kontakt za novinarske akreditacije: apgrade@apgrade.org

Vlado Georgiev
19.april 2024. 15:49
ZVEZDE MEĐU ZVEZDAMA
19.april 2024. 15:26
Stefan Milenković & Muzikon
19.april 2024. 13:08
Zvonko Bogdan
19.april 2024. 13:07
DVADESET GODINA LP DUA
19.april 2024. 12:00