post

Ana Nikolić obeležava 20 godina muzičke karijere u Štark Areni

Ana Nikolić obeležava 20 godina muzičke karijere glamuroznim koncertom u Štark Areni.

Jedna od najeminentnijih pop pevačica u Srbiji, Ana Nikolić, u saradnji sa Hype produkcijom i Hype entertainment - om priprema glamurozni koncert u Štark Areni, 7. oktobra 2023. godine od 21h. Ulaznice su dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima kao i onlajn na ticket.rs.

Impozatnu muzičku karijeru koja traje već skoro 20 godine, Nikolićeva će krunisati velikim koncertom koji će se prepričavati. Tokom dve decenije muzičkog proputovanja, Ana je objavila pet studijskih almbuma i na desetine singlova, koji su postali megahitovi na ovim prostorima poput:

„Januar”, „Romale, romali“, „Šizofrenija”, Ekstaza”, „Bili smo najlepši, „Džukelo“, „Baksuze“, „Milion dolara”, „Voli me, voli me“, „200/100", „Slučajnost“, “Devojka od čokolade”, “Bilo je lepo” kao i mnogi drugi.

Od samog početka, njenog debitantskog nastupa 2003. godine na "Beoviziji", Anini talenat i harizma su neosporni. Dijahrono posmatrano, Ana Nikolić važi za jednu od najpopularnijih pop pevačica na ovim prostorima od samog početka karijere, njen umetinički opus broji pregršt muzičkih nagrada a svaka svakom svojom numerom u koju je utkala jedinstvenu emociju ostavlja neizbrisiv trag u srcima publike.

Koncert rezervisan za 7.10.2023. godine od 21h u Štark Areni biće prava muzička “bomba” obzirom da će se susresti Anin bravurozan vokal sa minucioznom organizacijom Hype produkcije i svetskim audio - vizuelnim doživljajem.